Gündem

PROVAKASYON VAR GİBİ

PROVAKASYON VAR GİBİ

PROVAKASYON VAR GİBİ
31-07-2021 07:00

Uğur YİĞİT

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı istişare toplantısı 9 il belediye başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla ilimizde düzenlendi. Büyük Otel’de düzenlenen toplantıya AK Parti Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve diğer davetliler katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili İsmet Yılmaz ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de istişare toplantısında açıklamalarda bulundu. Özhaseki, “Bizimle hizmette yarışamayanlar özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’nin iki tane stratejisi var. Çok net olarak ortaya çıkmış bir strateji kocaman şehirlere gelirken büyük iddialarla geldiler. Bu şehirlerin devasa bütçelerinin olduğunu, öz gelirlerinin arttırılabileceği kimseye ihtiyaç olmadan güzel bir şekilde bu şehirlerde iyi işler yapacağını söyleyenler aradan zaman geçmesine rağmen 2.5 sene gibi bir süre içerisinde ciddi daha taş üstüne taş koyduklarını görmedik. Durmadan algı operasyonu çekiyorlar. Son dönemin modası bu oldu. Algı operasyonu çekiyorlar. Yalanların ardı arkasını kesmeden devam ediyorlar.” dedi.

19 YILDA SESSİZ BİR DEVRİM YAŞANDI

19 yıllık iktidarımızda adeta sessiz bir devrim yaşandı. Başarıdan başarıyla koştuk. Bizden önceki hükümetlerin hangisiyle kıyaslarsanız kıyaslayın hepsinden daha başarılıyız. Ulaşımda, sağlıkta, enerjide, ekonomide başarılıyız. Her alanda başarılıyız. Vesayetin toprağa gömülmesinde inançların, özgürlüklerin, ortaya çıkarılmasında insanların rahatlatılmasında Türk insanının dünyada onurlu bir dik duruşa sahip olmasında da çok büyük katkılarımızın olduğunu herkes biliyor. Ama ne yazık ki muhalefetimiz bizim bütün bunlara gözünü kapatıyor.” diye konuştu.

İNSANIN CANINA KIYAN AĞACA DA KIYAR

Son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özhaseki, “Bu yangınlar nasıl çıkıyor. Birden bire Türkiye´nin birçok yerinde nasıl başlıyor. Bu konular ile ilgili resmi açıklamalar yapılıncaya kadar bizde ihtiyatla takip ediyoruz. Ancak sosyal medyadan gördüğümüz sanki provakasyon var gibi. Bir anda bir kaç yerden başlayan orman yangınları böyle bir şeyi işaret ediyor. Daha önce PKK´lıların ateşin çocukları diye başlattığı her tarafı yangına vermek gibi bir kampanyaları olduğunu biliyoruz. İnsanın canına kıyan ağacında canına kıyar canlının da canına kıyar çünkü onlarda vicdan yok merhamet yok. Dışarının satılmış uşakları olarak bunları da çok rahat yapabilirler. Asıl üzücü olan taraf bütün bunlar karşısında hala körleri sağırları dilsizleri oynuyoruz. Türkiye´nin belalı, sicilli düşmanları şuanda Türkiye dışında yabancı ajanların verdiği zararlardan daha büyük tehlike saçan bir kaçta örgüt varken bunlar karşısında dili tutulmuş şekilde seçini çıkarmayan hala onların siyasi uzantılarıyla hareket eden insanlar olmalarıdır. Birisi FETÖ, birisi IŞID, birisi DHKP-C, birisi PKK ne yazık ki böyle belalar var.” şeklinde konuştu.

Özhaseki ve beraberindeki belediye başkanları daha sonra Vali Salih Ayhan’ı ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Özhaseki’ye, Vali Ayhan tablo hediye etti. Vali Ayhan ziyarette Özhaseki’ye Sivas ile ilgili bilgiler vererek yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER