Eğitim

"Mutlu Bir Tatil Dönemi Diliyorum"

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı. Mutlu bir tatil dönemi dileyen Yener öğrencilere bol bol kitap okuma tavsiyesinde bulundu.

"Mutlu Bir Tatil Dönemi Diliyorum"
19-01-2024 11:05
SİVAS

Demet KARAKUŞ

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, yarıyıl tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sivas maarif ailesi olarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini başarılı bir şekilde tamamlarken, sevgili öğrencilerin karne heyecanını ve sevincini yürekten paylaştıklarını ifade eden Yener, “ Bu süreçte öğrencilerimiz için var güçleri ile çalışan kıymetli meslektaşlarıma; bu dönemin sağlıklı, verimli, huzurlu bir şekilde tamamlanmasına katkı sunan başta Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, kıymetli velilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

TATİLDE BOL BOL KİTAP OKUYUN

Öğrencilere seslenen Yener, “Bugün aldığınız karneleriniz sizin kişiliğinizin bir göstergesi değil, dönem boyunca edindiğiniz kazanımların edinilme düzeyini ölçen bir araçtır. Bunun yanı sıra karnelerinizin, güçlü ve zayıf yönlerinizi değerlendirmeniz ve bir dahaki döneme eksikliklerinizi tamamlamanız için bir fırsat olacağını da unutmayın. Sizler bizim en kıymetlilerimizsiniz ve tüm çalışmalarımızın merkezinde sizler varsınız. Her birinizin eğitim yolculuğunda her zaman yanınızdayız. Tatilinizi faydalı bilgilerin ışığında, verimli bir şekilde geçirmenizi ve bol bol kitap okumanızı istiyorum.” diye konuştu.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ ÖĞRETMENLERİMİZ

Öğretmenlere özverili ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eden Yener, “Valiliğimiz himayelerinde 7 alt başlık altında yürüttüğümüz HEDEF Projemiz ve akademik başarının artırılması adına başlattığımız MİRAS Projemiz ile temel amacımız, çocuklarımızın millî ve manevi değerleri önceleyen; nitelikli, sağlıklı ve akademik anlamda başarılı nesiller olarak yetişmesidir. Bu projelerimizin başarıya ulaşabilmesi için en büyük gücümüz, projelerimizin sahadaki uygulayıcıları olan siz öğretmenlerimizsiniz. Kıymetli öğretmenlerim, sizlere ilim ve irfanınızla kalbine dokunduğunuz tüm öğrencilerimiz için tekrar teşekkür ediyor, ailenizle sağlıklı mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum.” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARINIZ BİZLERE EMANET

Velilere de hitap eden Yener, “Çocuklarınız sizin olduğu gibi bizim de en değerli varlıklarımız. Onların sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için hiç durmadan çalışıyoruz. Okullarımızda aldığımız güvenlik önlemleri ile öğrencilerimizi olabilecek tehlikelerden korumaya çalışıyor, bizlere emanet olan öğrencilerimizin fiziksel, duyuşsal ve zihinsel sağlıklarını destekleyen öğrenme ortamları oluşturuyoruz. Bunların yanı sıra okul bahçelerini çocukların dijital bağımlılıktan, bilgisayar oyunlarından ya da benzeri sosyal medya platformlarından uzaklaşarak gönüllerince vakit geçirdikleri ortamlar olacak şekilde yeniliyoruz. Hem okul koridorlarını daha güzel ve öğrenmeyi teşvik edici hale getiriyor hem de okul bahçelerimize geleneksel oyun alanları çizerek öğrencilerimizin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Bu bağlamda eğitime verdiğiniz her türlü destek ve gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ediyor, tatilin sizler ve değerli evlatlarınız için sağlıkla geçmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres  haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER