Gündem

"Sivas'ı Sağlıkta Ön Plana Çıkartacağız"

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan rektörlük seçimlerinde aday olan Prof. Dr. Ahmet Alim, rektör olması halinde Sivas'ı sağlıkta öncü illerden birisi yapmak için çalışacaklarını söyledi.

"Sivas'ı Sağlıkta Ön Plana Çıkartacağız"
21-06-2024 15:55
SİVAS

Demet KARAKUŞ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi rektörlüğüne adaylığını açıklayan Prof. Dr. Ahmet Alim, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Sivas Ekspres Genel Yayın Koordinatörü Muhittin Karahan'ı ziyaret eden Alim, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yaklaşan seçimler öncesi projelerini paylaşan Alim, "Sivas'ın en temel konularından biri sağlık. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi diyince de vatandaşın aklına ilk olarak Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi geliyor. Ben de bir süredir üniversitede çeşitli görevlerde bulundum. Bu süreçte vatandaşın beklentilerini ve akademisyenlerimizin taleplerini biliyorum. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ni daha iyi bir noktaya taşımak, akademisyenler tarafından tercih edilen bir üniversite olmasını sağlamak adına ne gerekiyorsa yapacağız. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ni bazı alanlarda öncü bir üniversite haline getirmek istiyoruz. Rektör seçilmem durumunda da kendi ekibimle birlikte ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sivas Ekspres Genel Yayın Koordinatörü Muhittin Karahan ise Alim'e çalışmalarında başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER