Spor

RAKİBİ KÜÇÜK GÖRME BELEDİYE

RAKİBİ KÜÇÜK GÖRME BELEDİYE

RAKİBİ KÜÇÜK GÖRME BELEDİYE
28-10-2017 07:00

2´nci lig kırmızı grupta oynadığı 9 maçta topladığı 18 puanla zirve takibini sürdüren Sivas Belediyespor, ligin 10´ncu haftasında sahasında grupta 4 puanla 16´ncı sırada yer alan Tuzlaspor´u konuk edecek. Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda yarın saat 13:00´da başlayacak müsabakayla ilgili hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak Belediye temsilcisini Tuzla maçında beklenen tehlike olarak rakibi küçük görmek gözüküyor.

BOZKURT, MAÇA DAVET ETTİ

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, yarın oynayacakları Tuzlaspor müsabakasına Sivaslı sporseverleri davet etti. Lig ve kupada güzel işlere imzalar atan ekibinin taraftar desteğini ve coşkusunu hak ettiğini belirten Bozkurt, ? Tuzla maçını kazanıp ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu maçı taraftarlarımızın desteğiyle daha iyi oynayarak kazanmak ve kazanılan galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Sivaslı futbol severleri yarın saat 13:00´da başlayacak maçta tribünlerde görmek istiyoruz? diye konuştu.

TEMİZEL, DÜDÜK ÇALACAK

Sivas Belediyespor ile Tuzlaspor arasında oynanacak müsabakada İzmir bölgesi B klasman futbol hakemlerinden Yaşar Can Temizel düdük çalacak. Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda yarın saat 13:00´da başlayacak müsabakada Temizel´e, Hakan Betaş, Hakan Karabalcı yardımcı Demokrat Özgür Güneş ise dördüncü hakem olarak eşlik edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER