Spor

RAKİPLER BELLİ OLDU

RAKİPLER BELLİ OLDU

RAKİPLER BELLİ OLDU
18-10-2018 07:57

NURETTİN ÇUKURYURT

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Ziraat Türkiye Kupası 2018-2019 sezonuna 4. turda başlayacak Demir Grup Sivasspor´un ve bir diğer temsilcimiz Sivas Belediyespor´un rakipleri belli oldu.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen kura çekiminde seri başı olan Demir Grup Sivasspor TFF 2. Lig ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor eşleşti. Karşılaşma Bodrum İlçe Stadı´nda oynanacak.

Kura çekiminde Demir Grup Sivasspor Kulübünü Başkan Yardımcısı Erdoğan Bozatlı temsil etti.

SİVAS BELEDİYESPOR

DENİZLİSPOR İLE EŞLEŞTİ

Sivas´ı Ziraat Türkiye Kupasında temsil eden bir diğer temsilcimiz Sivas Belediyespor´un da rakibi belli oldu. Kura çekiminde Sivas Belediyespor´un rakibi, TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor olurken, bu karşılaşma Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu´nda oynanacak.

56 TAKIM KIYASIYA

REKABET EDECEK

Bu turda müsabakalar tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Müsabakaların normal süresinin berabere bitmesi halinde 15´er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması halinde tur atlayan takımlar seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek. Karşılaşmalar 30, 31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde oynanacak. ZTK 3. eleme turu sonucu tur atlayan 48 takım ile birlikte toplam 56 takım, 4. eleme turunda mücadele edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER