Spor

Rey Manaj Formda!

Sivasspor’un Arnavut golcüsü Adana Demirspor maçında yine sahnedeydi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Rey Manaj, geçen hafta Atakaş Hatayspor müsabakasını iki golle tamamlarken, bu haftada Adana maçını boş geçmedi ve galibiyete katkı sağladı.

Rey Manaj Formda!
28-10-2024 12:17
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN/

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Net Global Sivasspor, deplasmanda Adana Demirspor’a konuk oldu. Yiğidolar maçtan 4-2 galibiyetle ayrıldı.

Sivasspor’da, golcü isim Manaj geçtiğimiz hafta sahalara gollerle dönmüştü. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Manaj, Atakaş Hatayspor müsabakasını iki golle tamamlamış ve takımın kazanmasına büyük katkı sağlamıştı.

Manaj bu hafta da Adana Demirspor maçında yine sahneye çıktı. Manaj, Adana maçını boş geçmeyerek gollerine devam etti.

Sivasspor Kulübü’de Rey Manaj ile ilgili bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşıma, “Rey Manaj formda, goller havada uçuşuyor! Rey, Adana Demirspor maçında yine sahnede!” notu eklendi.

GOL SAYISINI 4 YAPTI

Adana Demirspor maçında attığı golle ligdeki gol sayısını 4’e yükselten Arnavut golcünün sahalara gollerle dönmesi taraftarları mutlu ederken, Sivasspor yönetiminin de yüzünü güldürdü. Manaj’ın bundan sonraki oynanacak maçlardaki performansı da merak ediliyor.

GAZİANTEP MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Ligin 5. haftasında oynanan Gaziantep Futbol Kulübü maçında sakatlanarak oyundan çıkan Manaj, ligde Konyaspor, Başakşehir ve Göztepe maçlarında yer almadı. Milli arayı iyi değerlendiren tecrübeli isim, ligin 9. haftasında Sivas’ta oynanan Atakaş Hatayspor mücadelesiyle sahalara yeniden dönüş yapmıştı.

TARAFTAR MANAJ’I SEVİYOR

Sivasspor taraftarı ise Manaj’ın Adana Demirspor maçındaki performansını sosyal medyadan değerlendirdi. Taraftarlar, “Çok şükür golcümüz geçen hafta döndü. Manaj olmasa Sivasspor maç kazanamayacak. İnşallah daha sakatlık yaşamayız. Şu bir gerçek Sivasspor’da, Rey Manaj yoksa puanda yok. Geçen hafta Hatay maçında, şimdi de Adana maçında gol attı. İnşallah hafta sonu da Rize maçında gol atar” şeklinde yorum yaptılar.


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER