Spor

Rey Manaj Gidecek Mi? Bülent Hoca Açıkladı!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın gözde oyuncusu Rey Manaj’a gelen transfer tekliflerine ilişkin açıklamada bulunarak, “Rey Manaj’a Türkiye'den 2 büyük kulüpten böyle bir ufak bir ilgi var. Onlarla görüşüyoruz” dedi.

Rey Manaj Gidecek Mi? Bülent Hoca Açıkladı!
21-08-2024 09:09
SİVAS
HAKAN KALELİ
Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta maçında 24 Ağustos Cumartesi günü sahasında Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. 
Teknik Direktör Bülent Uygun antrenman öncesi, gazetecilere açıklamalarda bulundu. 
Uygun, “Belki bir iki kişi gitmek isteyebilir. Tabii gelen arkadaşlardan dolayı yabancılar arasında mutsuz olabilecek durumda olanlar olabilir. Puga gibi, Meniq gibi arkadaşlar da ufak bir transfer teklifleri var. Onları da süreç içerisinde değerlendireceğiz. Rey Manaj’a Türkiye'den 2 büyük kulüpten böyle bir ufak bir ilgi var. Onlarla görüşüyoruz. Biz bu arada da Suudi Lig'iyle görüşmeler devam ediyor. İstediğimiz rakamlar olursa o zaman yönetim kurulu değerlendirir. Ama ben kendisi kalacakmış gibi ona en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorum. Antrenmanın eksiğine rağmen 2 maçta da bize iyi katkıyı sağladı. Dolayısıyla onu da sonrasında değerlendireceğiz” yanıtını verdi.
Hazırlıklar devam ediyor
Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesislerinde Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ile başlayan antrenman, ısınma ve denge çalışmalarıyla devam etti. Ardından pas çalışmaları yapan Yiğidolar, son bölümde ise çift kale maç oynadı. Sivasspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER