Spor

Rey Manaj Hayal Kırıklığına Uğrattı

Yeni sezonuna büyük umutlarla başlayan Sivasspor’un yıldız futbolcusu Rey Manaj, ilk 4 haftada sergilediği performansla camiayı hayal kırıklığına uğratarak hüsran yaşattı. Manaj’ın yeni sezona beklenen başlangıcı yapamaması, taraftarlar tarafından endişe ile karşılanıyor.

Rey Manaj Hayal Kırıklığına Uğrattı
11-09-2024 11:32
SİVAS

HAKAN KALELİ

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonuna büyük umutlarla başlayan Sivasspor’un yıldız futbolcusu Rey Manaj, ilk 4 haftada sergilediği performansla camiayı resmen hayal kırıklığına uğrattı.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği üstün performansla Sivasspor taraftarlarının sevgilisi haline gelen Manaj, bu sezon beklenen çıkışı bir türlü yakalayamadı.

2023-2024 sezonunda gösterdiği başarılı performans sonrası milli takımdan davet almayı başaran Manaj, transfer dönemi boyunca adı birçok büyük takım ile anıldı. Ancak yeni sezona beklenen başlangıcı yapamaması, taraftarlar tarafından endişe ile karşılandı.

ESKİ FORMUNA DÖNECEK Mİ?

Ligde ilk 4 haftada gol atma konusunda zorlanan Manaj’ın, ilerleyen haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor. Taraftarlar ve teknik ekip, Arnavut yıldızın eski formuna geri dönmesini ve takımın hücum gücüne önemli katkılar sağlamasını umut ediyor.

TRANSFERİ OLMADI!

Transfer dönemi boyunca adı birçok büyük takım ile anılan Rey Manaj’ın transferi ise bir türlü gerçekleşmedi. Geçtiğimiz sezonun sonunda Teknik Direktör Bülent Uygun’un “15 milyon euroyu veren Manaj’ı alır” cümlesi halen taraftarın aklına gelirken, taraftarlar söz konusu transferin gerçekleşmemesini Uygun’un o dönem konuştuğu cümleye bağlıyor.

SİVASSPOR’DA MUTSUZ

Manaj'ın, ligin ikinci haftasında oynanan Kayserispor maçında oyundan alındıktan sonra soyunma odasına gitmesi ve galibiyet fotoğrafında yer almaması ise halen konuşuluyor. Bu konu futbolcunun takımda mutsuz olduğu iddialarını da güçlendirdi. Sivasspor yönetimi ve teknik heyet, bu durumla ilgili resmi bir açıklama yapmamış ve sessizliğini korumuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER