Spor

ROBERTO CARLOS´A 3 AY HAPİS CEZASI

ROBERTO CARLOS´A 3 AY HAPİS CEZASI

ROBERTO CARLOS´A 3 AY HAPİS CEZASI
25-08-2017 07:56

HABER MERKEZİ

Türkiye´de Fenerbahçe´de uzun dönem top koşturan ve daha sonra ilk Teknik Direktörlüğü´nü Sivasspor´da yapan Roberto Carlos, birinci eşinden olan çocuğunun 65 bin lirayı bulan nafaka ücretini ödemediği için mahkeme tarafından 3 ay hapisle cezalandırıldı. Borcu ödemediği taktirde hapse girecek olan Carlos´un, borcu ödemesi halinde cezasının kalkacağı bildirildi.

EKONOMİK ZORLUKTAYMIŞ

´´Esporte´´ dergisinin haberine göre futbolculuk  döneminde büyük paralar kazanan ünlü futbolcu, ekonomik zorluk yaşadığını belirterek, uzlaşma istediği ve borcunu taksitle ödemeyi önerdi.

İNANDIRICI BULMADI

Davaya bakan kadın yargıcın bu beyanı inandırıcı bulmadığı ve Roberto Carlos´u 3 ay hapse mahkum ettiği belirtilen haberde, Carlos´un borcunu ödediği taktirde cezanın düşeceği vurgulandı.

2 EŞİ 9 ÇOCUĞU

Sivas´ta görev yaptığı dönemde de, aile hayatıyla ilgili hiçbir açıklama yapmayan ve kaç çocuğu olduğu da bir türlü öğrenilemeyen Roberto Carlos´un dokuz çocuğunun olduğu belirtildi. Carlos´un ilk evliliğinden üç, halen birlikte yaşadığı ikinci eşi Mariane Luccon´la evliliğinden iki, evlilik dışı ilişkilerinden de dört çocuğunun olduğu yazıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER