Spor

ROBİNHO´DAN CEVAP BEKLİYORUZ

ROBİNHO´DAN CEVAP BEKLİYORUZ

ROBİNHO´DAN CEVAP BEKLİYORUZ
26-12-2018 07:57

            Nurettin ÇUKURYURT/

            Sivasspor´un ünlü yıldızı Robinho´nun Başakşehirle anlaştığı iddiaları üzerine açıklama yapan Başkan Otyakmaz ?Bize gelen teklif yok, sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak için teklif yaptık, cevabını bekliyoruz. Biz bırakmak istemiyoruz?dedi.

            Sivas´a geçen sezon arasında gelen dünya yıldızı Robinho´nun Başakşehir´le anlaştığı yönünde çıkan haberleri değerlendiren ve ?Biz Robinho´yu bırakmak istemiyoruz, sözleşmesini yenileme taraftarıyız? diyen Başkan Mecnun Otyakmaz, ?"Başakşehir´in diğer kulüplerimizin Robinho´yu düşünmesi gündemine almaları normal. Bize de benzer dedikodular geliyor. Ama şu ana kadar ne Başakşehir´den ne de diğer İstanbul kulüplerinden bize gelen resmi bir teklif oldu. Kaldı ki biz Robinho´yu bırakmak istemiyoruz" dedi.

             Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Robinho ile bir süre önce masaya oturduklarını ve sözleşme uzatmak için teklif yaptıklarını vurgulayan Yigidoların Başkanı Otyakmaz,"Robinha Sivas´tan memnun. Biz oyuncumuzla sözleşmemizi uzatmak istiyoruz. Kendisinden bu konuda cevap bekliyoruz. Robinho´nun bir takım için ne kadar önemli bir avantaj teşkil ettiği ortada, umarım Robinho ile sözleşmemizi uzatırız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER