Gündem

SAADET SİVAS´tan BAŞLIYOR

SAADET SİVAS´tan BAŞLIYOR

SAADET SİVAS´tan BAŞLIYOR
11-05-2018 07:57

Nurettin ÇUKURYURT

         Sivas´tan çıkan ilk Cumhurbaşkanı adayı olan Saadet Partisi Genel Başkanı hemşehrimiz Temel Karamollaoğlu, ilk mitingini Pazar günü şehrimizde yapacak.

         Saadet Partisi İl Başkanı Osman Gönay, iktidarın baskın seçim kararın ardından Milli Görüş camiasını seçim heyecanı sardığını hatırlatarak, ?Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin Ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum?dedi.

         160 Bin imza ile Karamollaoğlu´nun Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmasının tescillendiğini vurgulayan Başkan Gönay, ?Bilhassa ilçeleri merkeze en uzak olan illerin başında gelen Sivas´ımızın uzak ilçelerinden kalkıp gelen ve imza veren kardeşlerimize ve özellikle hasta ve yaşlı olmalarına rağmen bu hizmetten geri kalmak istemeyerek  imza atmaya gelen bütün kardeşlerimize yürekten teşekkürü bir borç biliyoruz.?dedi.

İLK MİTİNG SİVAS´TAN

         Saadet´in Sivaslı olan Bilge Genel Başkanı Karamollaoğlu ile seçim kampanyası Sivas´ta yapacağı mitingle başlatacağını da dile getiren Başkan Gönay,

         13 Mayıs 2018 Pazar günü saat:14.30´da hükümet meydanında yapılacak ?Bilge Başkan Hemşerileriyle buluşuyor? programına bütün halkımızı davet ediyoruz?açıklaması yaptı.

 ?GELECEĞİN İÇİN DEĞİŞTİR?

Kutuplaştırmayı, ötekileştirmeyi değil kucaklaştırmayı esas alan ve ?Geleceğin için değiştir? sloganıyla yola çıktıklarını da bildiren Başkan Gönay, ?Genel Başkanımızın, Ülkemizin sorunlarıyla nasıl çözüleceğine dair öneri ve projelerini birlikte dinlemek nezaketini gösterecek hemşerilerimize şimdiden teşekkür ediyor, seçimlerin Ülkemize hayırlar getirmesini yüce Mevla´dan niyaz ediyorum?dedi..


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER