Ekonomi

SAHİP ÇIKIN ÇOK ÇALIŞIN

SAHİP ÇIKIN ÇOK ÇALIŞIN

SAHİP ÇIKIN ÇOK ÇALIŞIN
12-12-2018 07:58

Vali Salih Ayhan, istihdama önemli katkı sağlayan ESTAŞ fabrikasında İŞKUR desteğiyle yeni işe başlayan 72 personelin işbaşı eğitim programında işçilere tavsiyelerde bulunarak, ?Burayı kendi fabrikanız gibi görerek çok çalışın, sahip çıkın, kıymetini bilin? dedi.

?BİRLİKTE BÜYÜYÜN?

OSB´de yaklaşık bin personel ile 44 ülkeye kam mili ihraç eden Sivas´ın gururu ESTAŞ´ta gerçekleştirilen işbaşı eğitim programında işçilere seslenen Vali Ayhan, ?Kendi firmanız gibi çalışın ve sahip çıkın. ESTAŞ´la birlikte siz de büyüyün. İnşallah güzel çalışmalar yapacaksınız. Başarınız daim olsun. ESTAŞ´ı tebrik ediyorum. Sivas istihdamına kayda değer katkı sağlıyor? dedi.

Erhan CEYLAN/

Vali Salih Ayhan, İŞKUR desteğiyle ESTAŞ´ta işe yerleştirilen 72 personelin işbaşı eğitim programına katıldı. OSB´de 182 bin metrekare alanda üretim yapan ESTAŞ´ta dün gerçekleştirilen programda konuşan Vali Ayhan, ESTAŞ gibi kurumsal firmaları ilimize kazandırmak için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

İşbaşı eğitim programının ardından düzenlenen sertifika dağıtım töreninde yeni işbaşı yapacak olan işçilere seslenen Vali Ayhan, ?Bu zamanda sanatıyla, emeğiyle, alın teri ile ekmek kazanmak çok önemli. Böyle bir geçmişi olan kurumsal bir firmanın ailesine katıldınız. Bunun kıymetini bilin. Gününüzü bereketli geçirin. Kendi firmanız gibi çalışın ve sahip çıkın. ESTAŞ ile birlikte siz de büyüyün. İnşallah güzel çalışmalar yapacaksınız. Başarınız daim olsun. ESTAŞ´ı tebrik ediyorum. Sivas istihdamına kayda değer katkı sağlıyor. Bu gün 72 evimize daha istihdam sağlamanın haklı gurunu yaşıyoruz. Umarım bu sevinç ve gurur artarak devam eder? dedi.

Vali Ayhan, ESTAŞ´ta ki törenin ardından Ön Yıldız Tekstil ile ASELSAN Hassas Optik üretim tesislerini de gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Milli tüfeklere monte edilen dürbün ve mercekleri tek tek inceleyen Vali Ayhan, ?Milli tüfeklerin milli nişangâhlarının Sivas´ta üretilmesi savunma sanayimiz ve şehrimiz adına gurur vericidir. Savunma sanayimizde milli yüksek teknolojinin yurt sathına yayılmasında Sivas önemli bir faktördür. Ayrıca Dünya tekstil sanayisinde ülke olarak hatırı sayılır bir yerdeyiz. Sivas bu sektörde tekstil firmaları ile fonksiyonel bir konumda olacaktır. Gün gelecek bizim mühendislerimiz bu makinaları da üretecek" dedi.

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER