Gündem

Sami Aydın Yine Kayıplarda!

AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında gözler iki dönem belediye başkanlığı yapan Sami Aydın’ı aradı. Ramazan bayramında düzenlenecek bayramlaşma programına katılan Aydın yine bir bayramlaşma programında parti teşkilatını yalnız bıraktı.

Sami Aydın Yine Kayıplarda!
20-06-2024 11:11
SİVAS

Haber Merkezi

AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Buruciye Medresesi’nde bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, milletvekilleri başta olmak üzere partide geçmişten bugüne kadar görev yapan eski milletvekilleri, belediye başkanlarının da katıldığı bayramlaşma programına eski belediye başkanı Sami Aydın’ın katılmaması dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin seçimi kaybetmesinin ardından Ramazan bayramında partisinin bayramlaşma programına uzun yıllar sonra katılan Sami Aydın’ın bir kez daha bayramlaşma programına katılmadı. Bayramlaşma programına gelenlerin gözleri bir kez daha Aydın’ı aradı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Adem Ceyhan 2 hafta önce
Sami abisi, adem kardeşine belediyeciliğin ince sırlarını anlatıyordur. Kazanması için gereken desteği verdi ama önemli bir “detayı” unuttu , belediyeyi nasıl yönetecek ?
Yani şu an staj vermekle meşguldür, ondan dolayı partisinin bayramlaşmasına katılamamıştır
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER