Spor

Şampiyon takımı yendi

Şampiyon takımı yendi

Şampiyon takımı yendi
09-05-2022 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun son hafta maçında Sivas Belediyespor ile şampiyon Sakaryaspor ile karşılaştı. Maç 1-0 Sivas’ın üstünlüğü ile sonuçlandı.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda oynanan maçı Demokrat Özgür Güneş yönetti. Yardımcılıklarını ise; Buğra Can Semercioğlu (1. yardımcı hakem), Mehmet Kuru (2. yardımcı hakem) ve Emre Kaan Çalışkan (dördüncü hakem) yaptı.

Sakaryaspor maçından 1-0 galip ayrılan temsilcimiz, TFF 1. Lige yükselme Play-off maçlarını oynamaya hak kazandı. Yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren golü 29. dakikada Oğuzhan Bozkurt kaydetti.

Sivas Belediyespor bu skorun ardından puanını 69’a çıkartarak ligi 4. sırada tamamladı.

SAKARYA’YI TEBRİK ETTİLER

Sivas Belediyesporlu futbolcular şampiyon takım Sakaryaspor’u sahaya çıkarken alkışladı. Maçtan önce Sivas Belediyespor kulüp başkanı Hakan Genç, Teknik Direktör Yusuf Tokuş, Sakaryaspor Teknik direktörü Tunçay Şanlı ve takım kaptanlarına çiçek takdim ederek şampiyonluklarını tebrik etti.

İLK MAÇ 12 MAYIS’TA

Yeşil-beyazlı ekip TFF. 1. Lige yükselme Play-off ilk maçında kendi sahasında Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.  12 Mayıs Perşembe günü Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan maç saat 16.00’da başlayacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER