Spor

ŞAMPİYONLUK İÇİN 2 HAT DAHA

ŞAMPİYONLUK İÇİN 2 HAT DAHA

ŞAMPİYONLUK İÇİN 2 HAT DAHA
16-03-2017 07:59

Belediye Başkanı Sami Aydın süper lige çıkma mücadelesi veren Sivasspor´un şampiyonluğa ulaşması için 2 Halk Otobüsü hattı daha verdi. Belediye Meclisinden geçen kararla Sivasspor´a verilen halk otobüsü hatları açık artırmayla satılarak kulübe 2 milyona yakın gelir sağlanacak.

 

İLK DÖNEMİNDE DE 2 HAT VERMİŞTİ

Belediye Başkanı Sami Aydın, 2004-2009 yıllarını kapsayan ilk Belediye Başkanlığı döneminde de Sivasspor´a destek amacıyla 2 Halk otobüsü hattı vermişti. Başkan Aydın 2 yeni hat daha vererek bu sezon da çok önemli bir katkı yaparak Sivasspor´a, sonlarına yaklaşılan şampiyonluk yolunda maddi olarak yeşil ışık yakmış oldu.

 

BELEDİYE´Yİ DE UNUTMADI

Sivasspor´un şampiyonluk mücadelesini 2 yeni halk otobüsü hattıyla destekleyen Başkan Aydın, Sivas´ın 2.ligdeki temsilcisi Belediyespor´u da unutmadı. Başkan Aydın´ın önerisiyle Belediye Meclisi Belediyespor´a da 1 halk otobüsü hattı verilmesine karar verdi. Belediyespor´un da hattı satarak kulübe önemli bir gelir sağlaması bekleniyor.

 

            MURAT POLAT

            Belediye Başkanı Sami Aydın, süper lige çıkma mücadelesi veren Sivasspor´un mutlu sona ulaşmasına katkı sağlamak amacıyla Belediye olarak 2 yeni Halk otobüsü hattı verdiklerini açıkladı.

            Susamışlar Konağı´nda geçtiğimiz gün düzenlenen, ?Sivas´ın spor sorunları? konulu ?İrfan Meclisi?ne konuk olarak katılan Belediye Başkanı Aydın, Sivas´taki tüm spor faaliyetlerine imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirterek, Sivas´ın çocuklarının spor branşlarında daha çok başarılar elde etmesi ve Sivas adını duyurmasını amaçladıklarını söyledi.

            SİVASSPOR´A 2 HAT

Çeşitli spor sorunlarının ele alındığı ve çözüm yollarının konuşulduğu ?İrfan Meclisi´nin en önemli konusu, Kırmızı-Beyazlı kulübün Başkanı Mecnun Otyakmaz´ın da katılması nedeniyle, ister-istemez Sivasspor oldu.

            Belediye Başkanı Aydın, geçen yıl talihsiz bir sezon geçirerek, küme düşen Sivasspor´un tekrar Süper lige çıkma mücadelesi vermesinin şehirde şampiyonluk havası yarattığını belirterek, zamanı olduğunda maçlara giderek destek verdiğini, Belediye olarakta maddi-manevi çeşitli katkılar yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Aydın ?bu yoldaki mücadeleye maddi katkı amacıyla Sivasspor´a 2 tane halk otobüsü hattı verilmesi için Belediye Meclisimizde karar aldık. Bu desteğimizle takımımızın, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesini arzuladık. Gönlümüz Sivasspor´un sezon sonunda şampiyon olarak, layık olduğu süper lige tekrar yükselmesidir.? dedi.

            2 MİLYONA YAKIN

            Başkan Aydın´ın meclis kararıyla Sivasspor´a verdiği 2 halk otobüsü hattının açık artırmayla satılarak kulübe önemli bir gelir sağlanması bekleniyor. Halk otobüslerinin yenilenecek olması nedeniyle halen 750 bin lira civarında değeri olan hatlardan Sivasspor´un kasasına 2 milyon liraya yakın para girmesi bekleniyor.

BELEDİYESPOR´U DA UNUTMADI

            Sivasspor´a Belediye Başkanlığının ilk dönemi olan 2004-2009 yıllarında da 2 tane otobüs hattı veren Başkan Aydın´ın bu kez, Sivas´ın 2.ligdeki temsilcisi Belediyespor´u unutmadığı ve Yeşil-Beyazlı kulübe de bir otobüs hattı verdiği belirtildi. Belediyespor´un bu hattı satarak kulübe önemli gelir sağlaması bekleniyor.

            EKSİKLER BAŞBAKANA

            Belediye Başkanı Aydın, ayrıca son zamanlarda çeşitli eksiklikleri olduğu yönünde eleştiriler bulunan yeni 4 Eylül stadıyla ilgili olarak ta, ?Eksiklikleri Kulübümüz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz bir dosya halinde hazırlarsa, 19 Mart´ta Sivas´a gelecek olan Başbakanımız Binali Yıldırım´a iletiriz, eksikliklerin giderilmesine yardımcı oluruz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER