Gündem

SANAYİ SİTELERİNİN EKSİKLERİ GİDERİLMELİ

SANAYİ SİTELERİNİN EKSİKLERİ GİDERİLMELİ

SANAYİ SİTELERİNİN EKSİKLERİ GİDERİLMELİ
18-09-2019 01:01

Hayrullah AĞKAŞ

AK Parti Kangal İl Genel Meclis üyesi Emin Ünlüer, ilçelerdeki küçük sanayilerin eksikliklerinin acilen giderilmesi gerektiğini söyledi.

Geçmiş yıllarda çeşitli yatırımlar yapıldığını ancak yetersiz olduğunu aktaran Ünlüer, ?Gemerek, Kangal, Koyulhisar, Altınyayla küçük sanayi sitelerindeki yolların onarımı ve çevre düzenlemesine ihtiyaç var. Divriği, Gürün, Suşehri, Şarkışla, Yıldızeli ve Zara ilçelerindeki küçük sanayi sitelerinde ise kayda değer bir eksiklik yok? dedi.

Sanayilerin insanların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında oldukça önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Meclis üyesi Ünlüer, ?Eksikliklerin giderilmesi noktasında İl Özel İdaresi olarak yeterli katkıyı verirsek gerçekten çok güzel bir hizmet yapmış oluruz. Hem vatandaşın daha iyi hizmet almasını sağlarımız hem de esnafların çalışma alanlarını düzenlemiş oluruz. İlçelerimizden Akıncılar, Doğanşar, Gölova, Hafik, İmranlı, Ulaş ilçelerinde küçük sanayi sitesi olmadığından dolayı esnaf ve sanatkarlarımız özel mülkiyetlerde farklı alanlarda ve kendi imkanları ölçüsünde faaliyet gösteriyor. Faaliyet alanlarının dağınık bir şekilde farklı bir yerde olması nedeniyle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sıkıntı çekilmektedir. Bu ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için küçük sanayi sitelerine ihtiyaç duyulduğu ve mahalli imkanlarla gerekli girişim ve çalışmaların yapılması gerekmektedir? ifadelerini kullandı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER