Gündem

SEÇİM ÜCRETLERİ ÖDENMEYE BAŞLADI

SEÇİM ÜCRETLERİ ÖDENMEYE BAŞLADI

SEÇİM ÜCRETLERİ ÖDENMEYE BAŞLADI
13-05-2019 07:50

Hayrullah AĞKAŞ

31 Mart seçimlerinin ardından YSK´nın seçim ücretlerini ne zaman yatıracağı konusu merak ediliyordu. Konuyla ilgili açıklama İl Seçim Müdürü Mehmet Özkan´dan geldi. Özkan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde sandık görevlisi olanların ücretlerini bugünden yani 10 Mayıs tarihinden itibaren alabileceklerini söyledi.

Seçimde il merkezinde görev alan tüm sandık görevlilerine ücretlerinin ödenmeye başlandığını belirten İl Seçim Müdürü Özkan, YSK´nın almış olduğu kararı da hatırlatarak seçim ücretlerinin Denizbank aracılığıyla 30 Haziran´a kadar ödeneceğini, bu sürenin sonunda ise ücretini almayanların paralarının hazineye devredileceğini belirterek uyarılarda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulunun belirdiği tarihlere dikkat edilmesi gerektiğini belirten Özkan, 30 Haziran´a kadar Sivas merkezde seçimde görev alanların ücretlerini, kimliklerini Denizbank şubelerine ibraz ederek alabileceklerini ifade etti. En az 115 TL´den başlayan seçim ücretleri ise görev alanına göre farklılık gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER