Siyaset

SEÇİMLER BİTTİ HİZMET BAŞLAMALI

SEÇİMLER BİTTİ HİZMET BAŞLAMALI

SEÇİMLER BİTTİ HİZMET BAŞLAMALI
03-04-2019 07:59

Hayrullah AĞKAŞ

Mahalli idareler seçimleri neticesinde görevi devralacak Belediye Başkanlarını tebrik eden SESOB Başkanı Beşir Köksal, ?Seçim maratonu sona erdi. İl ve ilçelerde Belediye Başkanları artık hizmete odaklanmalı? dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, ülke genelinde ve ilimizde seçimlerin tamamlandığını belirterek, artık hizmet döneminin başlaması gerektiğini söyledi.

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde halkın demokratik hakkını kullanarak sandık başına gittiğini ve tercihini yaptığını vurgulayan SESOB Başkanı Köksal, seçim maratonunun sona erdiğini dile getirerek, seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yerel seçimler sonrasında vatandaşların oylarıyla merkez ve ilçelerde belediye başkanlığını kazanan başkanların hizmete odaklanması gerektiğini belirten Başkan Köksal, ?Yerel seçimlerimizi tamamlayarak Belediye Başkanlarımızı seçmiş bulunmaktayız. Esnaf teşkilatı olarak tüm belediye başkan adaylarımızla bir araya geldik ve projelerini görme imkânı bulduk. Gerek merkezde gerekse de ilçelerde Belediye Başkanlarımız yeni ekiplerle hizmetlerine başlayacak. Yeni dönemde ilimizin daha güzelleştirilmesi, hizmetlerin en iyi noktaya getirilmesi, vatandaşların ve esnafımızın huzurlu bir şekilde yaşamaları için Belediye Başkanlarımıza önemli görevler düşmektedir. Belediye hizmetlerinde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyin üstünde tutulmalıdır? dedi.

Halkın ve esnafın önemsediği konular üzende durularak, gelen taleplerin en kısa sürede değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Köksal, ?Yeni belediye yönetiminde esnaf ve sanatkârlarımız da mağdur edilmemeli, ihtiyaçlarına cevap verilmelidir. Esnaflarımız işyeri açma ve çalışma ruhsatı alırken yasal kuralların dışında başka taleplerle karşılaşmamalıdır. Hızla yaygınlaşan büyük marketler karşısında küçük esnaf desteklenmelidir. Emeği ve alın teri ile evine ekmek götüren esnaflarımıza yardımcı olunmalıdır. Kamuya ait işyerlerinin kira artış oranlarında kolaylık sağlanmalı ve esnafımıza destek verilmelidir? diye konuştu.

Yapılan yerel seçim sonrasında 5 yıl yeni seçilen Belediye Başkanları ile çalışacaklarını dile getiren SESOB Başkanı Köksal, esnaf teşkilatı olarak esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, belediye ile iyi ilişkiler kurarak sorunların çözümünde öncülük ettiklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Köksal, 31 Mart yerel seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek, Sivas ve ilçelerden seçilen Belediye Başkanlarını, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER