Gündem

Şehirli Kadınlar Derneği’nde Muhteşem Gece

Sivas Şehirli Kadınlar Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Dernek üyelerinin doyasıya eğlendiği gece sanatçı Ayaz Aydın konser verdi.

Şehirli Kadınlar Derneği’nde Muhteşem Gece
10-03-2024 10:14
SİVAS

Neslihan KOÇ

Şehirli Kadınlar Derneği üyeleri Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla akşam yemeğinde bir araya geldiler. Etkinlik, Endonezya, Fas, Gabon ve Myanmar’ dan gelen  Uluslararası TÖMER öğrencilerinin kendi dillerinde seslendirdiği şarkılar ve yöresel halk dansları gösterisi yapıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ses sanatçısı bestekar, şair Ayaz Aydın konser verdi.

Programda konuşan Başkan Coşkun, “Türkiye ekonomisi, siyaseti, sosyal hayatı ve demokrasisi ile gelişirken bu sürece en fazla katkıyı veren kadınlarımız olmuştur. Takdir edersiniz ki kadınlarımız bu süreçte kendilerini yenilemekte, geçmişin pratiklerini sorgulamakta ve yine kendilerini ifade edebilecekleri sivil toplum örgütlerine ihtiyaç duymaktadırlar. Bizlerde Şehirli Kadınlar Derneğimizde bu misyonla bir araya geldik ve çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Her biriniz birbirinden farklı özelliklere ve yeteneklere sahip çok kıymetli dernek üyesi arkadaşlarım. Birlikte güzel bir ekip olduk. Bizler Şehrimiz adına üretmeye kültürel faaliyetlerimize değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. “ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER