Gündem

Şehit Şeyda Polisin Adı Yaşatılsın

İstanbul Ümraniye’de 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti (19) tarafından şehit edilen polis memurunun Şeyda Yılmaz’ın (27) acısı hala tazeliğini koruyor. Şehit olmadan önce izin alıp çok sevdiği Sivas’a gelmek isteyen ancak al bayrağa sarılı tabutu ile gelen polis memurunun adının yaşatılması isteniyor.

Şehit Şeyda Polisin Adı Yaşatılsın
25-09-2024 15:22
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

İstanbul’da görev yapan Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz, milletin güvenliği ve huzuru için büyük bir özveriyle görevini yerine getirirken şehit düştü. Genç yaşında, kahramanca şehit olan Şeyda’nın isminin ve hatırasının yaşatılması için çeşitli öneriler gündeme geliyor. Şehit Şeyda'nın Sivaslı hemşerileri onun adının bir okul, park ya da caddeye verilmesiyle onurlandırılmasını talep ediyor. Halk da bu talebe büyük bir destek veriyor ve yetkililere çağrıda bulunarak, Şeyda’nın kahramanlığının unutulmaması gerektiğini belirtiyor.

NESİLLERE İLHAM KAYNAĞI OLMALI

Sivas halkı, Şeyda’nın genç nesiller için bir ilham kaynağı olmasını istiyor. Şeyda’nın kahramanlığı, Türk polisi ve tüm güvenlik güçlerinin millet için ne büyük fedakârlıklarla görev yaptığını bir kez daha hatırlatıyor. Şehit polisin adının yaşatılması, onun ruhuna saygı olduğu gibi, milletin kahramanlarına vefa borcunu ödemenin de bir simgesi olacağı ifade ediliyor.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER