Gündem

ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ
19-03-2019 07:53

Hayrullah AĞKAŞ/

Çanakkale Zaferi´nin yıl dönümünde kent meydanında helva dağıtan CHP Belediye Başkan adayı Ali Akyıldız, ?Bugün biz bu ülkede siyaset yapabiliyorsak, bağımsız ve özgür olarak yaşayabiliyorsak bunu en başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e ve onunla birlikte bu vatan canını vermiş şehitlerimize borçluyuz? dedi.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi´nin 104. Yıldönümü CHP İl Başkanlığı tarafından kent meydanında helva dağıtıldı. Etkinliğe parti il yönetimi ile CHP Belediye Başkan Adayı Ali Akyıldız da katıldı.

Etkinliğin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP´li Akyıldız, ?Bugün 18 Mart. Çanakkale şehitlerimizi anmak için bugün kent meydanında Cumhuriyet Halk Partisi olarak helva dağıtıyoruz. Başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okuyarak helva dağıtıyoruz? dedi.

Bugün biz bu ülkede siyaset yapabiliyorsak, bağımsız ve özgür olarak yaşayabiliyorsak bunu en başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e ve onunla birlikte bu vatan canını vermiş şehitlerimize borçluyuz. Onların ruhuna helva dağıtıyoruz. Helva dağıtırken de helva alan kardeşlerimize şehitlerimizin ruhuna Fatiha okumalarını söylüyoruz. Bugün biz bu helvayı dağıtabiliyorsak, bu ülkede bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi özgürce savunup bağımsız bir ulus olarak yaşayabiliyorsak, bunu şehitlerimize borçluyuz. Allah hepsine rahmet eylesin. Gazilerimizi de unutmayalım. Gazilerimize de sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER