Gündem

?ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ?

?ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ?

?ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ?
20-03-2019 07:45

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Metin Çağan, Çanakkale Zaferi´nin yıldönümü programında yaptığı konuşmada, ?Aziz şehitlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti ve büyük Türk milleti daima size minnettardır? dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları´nda Çanakkale Zaferi´nin yıldönümü nedeniyle program düzenlendi. Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.

Programın açılışında konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Metin Çağan, şehitlerimize çok şey borçlu olduğumuzu söyleyerek, ?Aziz şehitlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti ve büyük Türk milleti daima size minnettardır. Çocuklarımız çalışkanlıklarıyla, insanlıklarıyla, manevi değerlere saygılarıyla sizlere layık olmaya çalışacaklardır. Şehitlerimizin yolunda ülkemizi en güzel günlere ulaştıracaklarına inancım tamdır? dedi.

Programda daha sonra Tarih Öğretmeni İrfan Kara, Çanakkale Zaferi´nin gerçekleşme sürecinde yaşanan çeşitli kahramanlık hikâyelerini öğrencilerle paylaştı. Akabinde de Müzik Öğretmeni İbrahim Üçinkülüğ ve öğrenciler tarafından oluşturulan koro Çanakkale türkülerini seslendirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER