Gündem

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Pençe Kilit Harekatında şehit olan askerlerin kanının yerde bırakılmadığını belirterek, “Türkiye Yüzyılı'nda teröre ve teröriste kesinlikle yer yoktur, olmayacaktır. “dedi.

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı
17-01-2024 15:51
SİVAS

Demet KARAKUŞ

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda söz aldı.

Vekil Toy, “Ülkemiz ekonomik, diplomatik, askeri ve istihbari alanlardaki başarılarıyla bölgede ve dünyada gündem belirleyen bir konuma ulaşmıştır. Bu durumun birilerini rahatsız ettiğini ve birilerinin de hesaplarını bozduğunu görmekteyiz. Geçmişte olduğu gibi kim ne der ne ile tehdit eder kaygısıyla değil, milletimizin menfaatleri ve ülkemizin ihtiyaçları neyi gerektiriyorsa onu yapan bir devlet iradesi var artık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde uyguladığımız politikalarda, iç ve dış siyasette aldığımız kararlarda Türkiye eksenine göre hareket ediyoruz. Bunun gereği Türkiye Yüzyılı'nda teröre ve teröriste kesinlikle yer yoktur, olmayacaktır. “ dedi.

Kahraman güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen harekâtlarla 9 şehitlerin kanı yerde bırakılmadığını belirten Toy, “Şehitlerimizin intikamı teröristlerden ve destekçilerinden misliyle sorulmaktadır.  Bu vesileyle gizli gündemleri ve kurdukları ittifaklarla vatanımıza ve evlatlarımıza kasteden hainleri lanetliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor, şehitlerimize rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres  haberler ekspres son dakika


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER