Yaşam

SERİ İFTARA ZARA´DA SON

SERİ İFTARA ZARA´DA SON

SERİ İFTARA ZARA´DA SON
19-06-2017 07:02

Erhan CEYLAN/

Ticaret Borsası yönetimi, merkezde başlattığı geleneksel iftar programı kapsamında Zara´da üyeleri ile bir araya geldi. Şarkışla, Suşehri, Gürün, Altınyayla, Yıldızeli, Gemerek ve Kangal ilçelerinin ardından Zara´da düzenlediği iftar programı ile birliktelik sağlayan Borsa yönetimi, iftar programının ardından üyelerinin sorunlarını dinledi.

Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Meclis Üyeleri ve Zara ilçesinde bulunan borsa üyelerinin katıldığı programda konuşan Hastaoğlu, yoğun katılımdan dolayı üyelerine teşekkür etti.

İslamiyet´in ve inancın güzel bir yansıması olan iftar sofralarının, aslında tüm insanlar arasında kardeşlik ve dostluğun gelişmesine, birliğin güçlenmesine vesile olan çok önemli buluşma mekânları olduğunu söyleyen Hastaoğlu, ?Bugün de bu bağlamda, siz değerli üyelerimiz ile iftar programındabir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Bu birlik ve beraberliğin bizleri daha da başarılı kılacağına inanmakla birlikte yenilikleri de beraberinde getirdiğini belirtmek istiyorum? diye konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER