Spor

Sevilen Müdür Sivas’tan Gidiyor

Sivas’ta başarıyla Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten, ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonunda imzası bulunan Erdoğan Tunç’un, Gaziantep’in yeni Vakıflar Bölge Müdürü olması Sivas spor camiasını üzüntü yaşattı.

Sevilen Müdür Sivas’tan Gidiyor
08-10-2024 12:08
SİVAS

Demet KARAKUŞ/

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasını taşıyan kararname ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü olarak atandı. 2024/348 sayılı atama kararı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

2004-2009 yılları arasında Sivas Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan, 2015 yılında Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’ne kurucu İl Müdürü olarak atanan,  2021 yılından beri ise Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü yürüten Erdoğan Tunç, resmi gazetede yayımlanan atama kararı ile Gaziantep’in yeni Vakıflar Bölge Müdürü oldu.

Sivas’ta yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan ve en başarılı kurum müdürleri arasında gösterilen Erdoğan Tunç’un önümüzdeki günlerde yeni görev yerine gideceği öğrenildi.

Her kesim tarafından sevilen ve Sivas’ta düzenlenen ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonunda imzası bulunan Erdoğan Tunç’un, Gaziantep’e Bölge Müdürü olarak atanması çalışmalarının taltifi olarak yorumlandı.

ANTRENÖRLER VE SPORCULAR ÜZGÜN!

Tunç’un Sivas’tan ayrılacak olması ise Sivas spor camiasını üzdü. Antrenörler ve sporcular tarafından sevilen, sporun ve sporcunun her daim yanında olan Erdoğan Tunç’un Gaziantep’e gidecek olması spor camiasını üzdü.

Bizde Sivas İrade Gazetesi olarak Erdoğan Tunç’a yeni görev yerinde başarılar dileriz.

 


Editor : Demet KARAKUŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER