Gündem

Sinan Ateş davasında avukat çekildi! Yerine geçen avukat şaşırttı

Siyaset dünyasının konuştuğu Sinan Ateş davasında duruşma öncesi flaş bir gelişme yaşandı.

Sinan Ateş davasında avukat çekildi! Yerine geçen avukat şaşırttı
30-09-2024 11:23
SİVAS

Haber Merkezi

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin davanın yeni duruşması bugün başladı. Dava öncesi flaş bir gelişme yaşandı.

DİLAN POLAT'IN AVUKATI GELDİ

İddiaya göre Sinan Ateş’in avukatı Ali Yücel mazeret bildirerek davadan çekildi. Yücel’in yerine ise Dilan Polat davasında Polat ailesinin avukatlığın yapan Hüseyin Kaya'nın geçtiği öne sürüldü.

Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanığa tahliye | Euronews

22 SANIK SAVUNMA YAPACAK

Temmuz ayında başlayan Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın son duruşmasında savcı mütaalasını açıklamıştı. 5 sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis, 11 sanık hakkındaysa 20 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Bugünkü duruşmada 22 sanığın savunma yapması bekleniyor.

“TETİKÇİLER, TORBACILAR İÇİN YERİ GÖĞÜ İNLETİYORLAR”

Sinan Ateş’in eşi Ateş dün dava öncesinde Sözcü TV’ye konuk olmuş ve şunları söylemişti: İki korumam vardı, sayısı 8’e çıkarıldı. Bakanlık böyle uygun gördü. İki araba değil artık 3 araba geziyoruz. Bilirkişi raporunun yeniden incelenmesini onlar talep etti. Son bir çırpınıştı onlarınkisi. Serdar’ın, Emre’nin, Tolgahan’ın suçsuzluğunu iddia ediyorlardı bunu bıraktılar. Şimdi de tetikçiler, torbacılar için yeri göğü inletiyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER