Spor

SIRADA MERSİN VAR

SIRADA MERSİN VAR

SIRADA MERSİN VAR
27-01-2017 08:37

Nurettin ÇUKURYURT

                Şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor bu hafta sonu Mersin İdman Yurdu sınavına çıkacak.

                İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapan ve ilk iki maçta kaybetmeyerek 4 puan toplayan Kırmızı-beyazlı ekibin, ligin dibine demir atmış durumda olan Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maç, Pazar günü saat 16´da başlayacak.

                34 Puanlı Lider Eskişehir ve aynı puana sahip ikinci sıradaki Malatyaspor´un ardından 32 puanla üçüncülük koltuğunda oturan Sivasspor´da , 50. Yıl kutlamasıyla yükselen moraller, Boluspor galibiyeti ve Kupa´da ilk 16 takım arasına kalmakla birlikte fit yapmış bulunuyor.

                Yunanlı golcü Gekas´la kadrosunu güçlendiren Sivasspor´da, özellikle golcü Kerim Avcı´nın da kendini bulması ve gollerini atmaya başlamasının sevinci yaşanırken, Teknik Direktör Mesut Bakkal´ın iki kelimesinden birisi, takımın motivasyonunu yüksek tutmak için ?şampiyonluk? oluyor.

                ZOR DURUMDA

                Daha önce Süper ligde de rakibimiz olan Mersin İdman Yurdu yine zor bir sezon yaşarken, 18 hafta sonunda, aldığı 3 galibiyet ve 4 beraberlikle, 3 puanının silinmesi nedeniyle sadece 10 puanla sıralamada sonuncu durumda bulunuyor.

                LİDER URFA´da,

                     MALATYA SAMSUN´da

                19. Hafta programı kapsamında TFF 1. Ligde 34 puanla lider olan Eskişehirspor Pazartesi günü Urfa deplasmanında, aynı puana sahip ikinci sıradaki Malatyaspor ise Samsun´da puan mücadelesi verecek. Üst sıralardaki Göztepe ise, İzmir derbisinde Altınordu ile oynayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER