Yaşam

Sivas’a 6 Madalya

Edirne’de 650 sporcunun katılımıyla düzenlenen Uluslararası Edirne Judo Turnuvası’na Sivas’ı temsilen katılan Sivas judo takımı 6 madalya kazanmayı başardı.

Sivas’a 6 Madalya
18-09-2024 11:10
SİVAS
SULTAN ÖZKARAMAN
Uluslararası Edirne Judo Turnuvası, yapılan müsabakalarla sona erdi.
Edirne Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Karadağ, Kosova, Romanya, Gürcistan, Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna, Moldova ve Almanya'dan 650 sporcu mücadele etti.
Sivas’ı temsilen turnuvaya tecrübeli antrenör Bekir Güzelimdağ nezaretinde katılan sporcular derece yapmayı başardı. Minik erkeklerde 38 kiloda Yahya Gez ile 42 kiloda Davut Gez birinci, yıldız kadınlarda 48 kiloda Fatıma Zehra Turan ikinci, yıldız erkekler de 60 kiloda Mehmet Tuna Gez ikinci, ümit kadınlarda 63 kiloda Hatice Kılıçkaya ikinci ve genç kadınlarda 63 kilo Rümeysa Hatice Kılıçkaya ise birinci oldu.
ANTRENÖR GÜZELİMDAĞ TEBRİK ETTİ
Judo antrenörü Bekir Güzelimdağ yaptığı açıklamasında, “Uluslararası Edirne Judo Turnuvası, yapılan müsabakalarla sona erdi. Turnuvaya Sivas olarak katılarak 3 altın, 3 gümüş madalya kazandık. Sporcularımı kutluyorum başarılarından dolayı. İnşallah daha bir çok derece elde edeceğiz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER