Gündem

Sivas Alışveriş Günleri Yoğun İlgi Görüyor!

SESOB tarafından düzenlenen Sivas Alışveriş Günleri doludizgin devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, stant açan esnafların memnun kaldığı fuar, her zaman ki gibi istediğini alamayan ya da il dışından gelenlere öncülük eden kişilerce eleştirilerin odağına oturtulmaya çalışıldı.

Sivas Alışveriş Günleri Yoğun İlgi Görüyor!
20-08-2024 13:35
SİVAS
Haber Merkezi
Fuarın açılmasının ardından karalama kampanyasına başlayan kişiler memnuniyetin artmasıyla kabuğuna çekildi ve sustu. Esnafa zarar verecek olan iş dışı organizasyon fuarlarına izin verilmesinin önüne geçen SESOB Başkanı Hakan Demirgil ve yönetimi, Sivas esnafına katkı sağlamak için önemli bir projeyi de hayata geçirmiş oldu.
Geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenecek olan fuarın gerek esnaf gerekse vatandaş açısından memnuniyet verici olması Demirgil’e olan güveni arttırdı. Fuara katılanlar Başkan Demirgil’e teşekkür etti.
Başkan Demirgil ise “Bizim en önemli görevimiz esnaf ve sanatkarımızın çıkar ve menfaatlerini korumak. Bunu da yaptığımız fuar ile bir kez daha gösterdik. Biz boş eleştiri ve boş lafa kulak tıkadık. Esnaf ve vatandaşımızın memnuniyeti bizlere gurur veriyor. Katılan firmalarımıza ve fuara yoğun ilgi gösteren hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER