Gündem

Sivas Belediyesinde Böcek Alarmı!

31 Mart seçimlerinde Sivas Belediye Başkanlığına seçilen Adem Uzun’un göreve geldikten sonra bazı çalışanların şüpheli davranışları sonucu makamda arama yaptırdığı öğrenildi. Makamda ayrı ayrı iki farklı zamanda yapılan aramalarda gizlenmiş olarak iki kez “böcek” olarak adlandırılan ses dinleme cihazı ve bir kez de kamera yakalandığı bilgisine ulaşıldı.

Sivas Belediyesinde Böcek Alarmı!
24-07-2024 17:19
SİVAS

Haber Merkezi

Sivas Belediyesi’nde 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen Adem Uzun böcek şoku yaşadı. Görevi devraldıktan sonra bazı belediye çalışanlarının şüpheli davranışlardan şüphelen Belediye Başkanı Adem Uzun makam odasında ve özel kalem bürosunda arama yaptırdı.

2 KEZ BÖCEK 1 KEZ KAMERA BULUNDU

Yapılan ilk aramada özel kalem bürosuna yerleştirilmiş olan ve “böcek” olarak adlandırılan ses dinleme cihazı yerleştirildiği tespit edildi. Sır gibi saklanan olayın ardından artan şüpheler sonrası ikinci kez arama yapıldı. Yapılan ikinci aramada ise yine özel kalem bürosuna gizlenmiş olarak hem böcek hem de kamera tespit edildi.

PERSONELLERİN YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine Sivas Belediyesinde çalışan bazı personellerin yerinin değiştirildiği öğrenildi. Hatırlanacağı üzere 2009 yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanlığına Doğan Ürgüp’ün seçilmesinin ardından da “böcek” konusu gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak her iki olayda da kimin ya da kimlerin böcek yerleştirdiği öğrenilemedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Bünyamin Coşkun 1 ay önce
He yav he he. Biz de yemedik. Kendini masum, mağdur göstererek yaptığı zamları yedirmeye çalışıyor. Başkan kaldırımla asfalta zam yapmayı unuttun, hatırlatıyım dedim.
Bekir 1 ay önce
Sen böceği falan Burak ta adem başkanim oy verdigimize pişman etme yukarı tekkenin suları kesik millet mezar sulamaya su bulamiyor
Mucit 1 ay önce
Paranoya dan başka bir şey değil şu ana kadar başarısız bir yönetim beceriksizliğini bu tür şeyler le kapatmaya çalışıyor
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER