Spor

Sivas Belediyespor'da Ahmet Polat Dönemi!

Sivas Belediyespor’da seçim tamamlandı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Ahmet Polat kulübün yeni başkanı olarak seçildi.

Sivas Belediyespor'da Ahmet Polat Dönemi!
23-06-2024 10:26
SİVAS

Neslihan KOÇ

Sivas Belediyespor Olağan Üstü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Ergün Göze Salonu’nda yapılan genel kurula Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mesut Dursun, ASKF Başkanı Zeki Ekici, Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Yıldız, TÜFAD yöneticileri, kentte faaliyet gösteren amatör kulüp yöneticileri ile spor camiası temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulda; Divan Başkanlığını Sogev Vakfı Başkanı Orhan Demirok, Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Yıldız ve Sivas ASKF Başkan Yardımcısı Doğan Özçelik yaptı. Kulüp yönetim kurulu üyesi Davut Aşık, kulübün faaliyetleriyle ilgili bilgi vererek denetim kurulu raporunu sundu. Genel kurulda denetim kurulu ve faaliyet raporu okunarak ibra edildi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda, önceki yılarda da kulübün başkanlığını yapmış olan Ahmet Polat, oy birliği ile yeni başkanlığa seçildi.

Sivas Belediyespor Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor;

ASİL ÜYELER:

1. Ahmet Polat, 2. Turan Bütün, 3. Feridun Yurtsever, 4. Hikmet Kaya, 5. Kenan Çınar, 6. Ferid Yarar, 7. Bilal Veske, 8. Turan Düzardıç, 9. Nuri Çayır, 10. Ömer Sipahi, 11. Şakir Yalçın, 12. Hakan Taştan, 13. Mesut Dursun, 14. Halil Kol, 15. Abdullah Yiğit, 16. Gökmen Sağır, 17. Selami Alçalı, 18. Fatih Yıldız, 19. Kurbani Bütüner, 20. Arif Kama, 21. Mesut Daştan, 22. Servet Duman, 23. Fuat Alper Karaca, 24. Nuri Kılıç, 25. Osman Akbulut, 26. İsmet Elmas, 27. Emre Ataman, 28. Erol Aslahan, 29. Önder Keleş, 30. Celil Selçuk Akpolat

YEDEK ÜYELER:

1. Mustafa Şimşek, 2. Gökhan Kaya, 3. Mustafa Ayhan, 4. Veli Arslan, 5. Mikail Özdemir

DENETİM KURULU ASİL:

1. İbrahim Sizer, 2. Mustafa Özen, 3. Bekir Çay                               

DENETİM KURULU YEDEK:

1. Emre Kara, 2. Ferhat Yalçın, 3. Mikail Özdemir

DİSİPLİN KURULU ASİL:

1. Zekeriya Kılıç, 2. Yusuf Doğan, 3. Köksal Şeker

 DİSİPLİN KURULU YEDEK: 

1. Cesur Kuşkaya, 2. Kenan Yancı, 3. Göksel Ocak

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER