Gündem

Sivas Bir Başkaydı

İki gün boyunca Sivas’ta çeşitli ziyaretlere ve programlara katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından Sivas’tan övgüyle bahsederek, “İstişare kültürüyle şekillendirdiğimiz eğitim sistemimizi Sivas'ta da daha iyi noktalara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sivas Bir Başkaydı
07-01-2024 13:41
SİVAS

Hakan KALELİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sivas’ta iki gün boyunca çeşitli programlara katıldı. Bazı ziyaretlere bulunan Tekin sosyal medya hesabından Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, yiğitler diyarı, sultan şehir Sivas’ta ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

Vali Yılmaz Şimşek’ten eğitim çalışmalarına dair bilgiler aldıklarını belirten Şimşek, “Sivas İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Selçuk Ortaokulumuzu ziyaret ettik. Hayırsever Lütfi Abay İlkokulunu ziyaret ettik. Tomurcuk TV Ana Haber Bülteni’ne konuk olmanın heyecanını yaşadım. AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı kardeşimiz Hüseyin Murat Uysal için lokma dağıttık. Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettik.  Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’i ziyaret ettik. İl başkanlığımızı ziyaret ederek İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi’yi ve il teşkilatımızla bir araya geldik. Genç Müsiad Sivas Şubesinin 8. Genel Kurul Toplantısı'na katıldık. Sivas’ta sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldik. İstişare kültürüyle şekillendirdiğimiz eğitim sistemimizi Sivas'ta da daha iyi noktalara taşımak için çalışıyoruz.” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER