Spor

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü İddialı

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Ahat Kömürlüoğlu, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi ve ekledi, “Lige iyi hazırlandığımızı da düşünüyorum. Hafta sonu lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü İddialı
03-10-2024 10:31
SİVAS
Yunus BUDAKTAŞ
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, ligin ilk haftasında sahasında Siverek Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.
Takımın deneyimli teknik direktörü Ahat Kömürlüoğlu, kulübün resmi sosyal medya hesaplarına açıklamada bulundu.
Yaklaşık 55 gündür sezona hazırlandıklarını ifade eden Kömürlüoğlu, “Yaklaşık 55 gündür yoğun tempoda çalıştık. 6 tane de hazırlık maçı oynadık bu süreçte. Eksiklerimizi zaman zaman gördük. Ona yönelik çalışmalarımız da oldu. Geçen sürecin lehimize işlediğinizi düşünüyorum. Lige iyi hazırlandığımızı da düşünüyorum. Hafta sonu lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Eksiklerimiz var, cezalı ve sakat oyuncularımız var ama ona rağmen oynayan arkadaşlarımın hepsi lige bir şekilde iyi bir başlangıç yapabilmek için bütün gücüyle mücadele edeceğini düşünüyorum. İyi hazırlandık ve hafta sonu oynayacağımız Siverek maçına da hazırız. İnşallah iyi bir başlangıç olur” dedi.
“GÜVENEN İNSANLARI MAHCUP ETMEYECEĞİZ”
Siverek Belediyespor ile oynayacakları maçın seyircisiz oynanacağını hatırlatan Kömürlüoğlu, “Hafta sonu oynayacağımız maç maalesef seyircisiz oynanacak. Geçen yıldan kalan bir cezadan kaynaklı seyircisiz oynanacak maç. O yüzden taraftarlarımıza bizim yanımızda olun deme gibi bir lüksümüz yok. İnşallah taraftarımız kalpleriyle bizlerle birlikte olacak. Bizde bize güvenen insanlara mahcup olmamak adına işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER