Spor

Sivas Dört Eylül Göz Dolduruyor

Yeni sezonda Sivas’ı BAL’da temsil edecek olan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir antrenman programıyla devam ediyor.

Sivas Dört Eylül Göz Dolduruyor
05-09-2024 11:26
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 3. grupta (BAL) Sivas’ı temsil edecek olan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nde antrenmanlar sürüyor.

Deneyimli teknik direktör Ahat Kömürlüoğlu ve yardımcıları nezaretinde 4 Eylül Spor Vadisi Suni Çim sahada gerçekleştirilen antrenmanla, Sivas temsilcisi lige yoğun tempoda hazırlanıyor.

Geçtiğimiz gün yapılan antrenman ısınma koşusu ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma ve istasyon çalışması yapan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, idmanın geride kalan bölümünde ise çift kale maç yaptı.

Yapılan antrenmanda futbolcuların moralli oldukları görüldü. Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, yapacağı idmanla çalışmalarına devam edecek.

İLK MAÇ SİVEREK İLE

Diğer yandan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nün yeni sezon fikstürü de belli oldu. Buna göre Sivas ekibi ligin ilk haftasında sahasında Siverek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Maçın programı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER