Gündem

SİVAS Erdoğan DİYOR

SİVAS Erdoğan DİYOR

SİVAS  Erdoğan  DİYOR
21-04-2018 07:59

 

 

 

Beste KURT

                Siyasetin erken seçim kararıyla bir numaralı gündem haline geldiği şehrimizde, SİSAM´ın yaptığı ilk anketin sonuçlarına göre ?Sivas Erdoğan? diyor.

                Kısa adı SİSAM olan Sivas Sosyal ve Kamuoyu Araştırma Şirketi Başkanı Sami Şeker, geçtiğimiz hafta yapılan anketin sonuçlarını dün yaptığı basın toplantısı ile açıkladı. Şeker, ankette Sivas´ın  yüzde 76.7 oranında Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı destekleyeceğinin görüldüğünü belirterek, ?Sivas ilk turda seçimler sonuçlanır görüşünde? dedi.

                SİSAM´ın ilk anketinde,  Cumhur ittifakı adayının yüzde 76.7 oranda oy alacağı ortaya çıkarken, ikinci sırayı 5.30 ile İYİ Parti adayı Genel Başkan Meral Akşener, üçüncü sırayı da yüzde 3.90 ile CHP adayı aldı.

                ?İLK TURDA SEÇİLİR?

                ?Bu Pazar seçim olsa, ilk turda Cumhurbaşkanı seçilir mi?? sorusuna evet diyenlerin oranının 74.8 olduğu belirtilen ankette, ?Hayır? diyenlerin ise yüzde 16.50 olduğunu belirten SİSAM Başkanı Şeker, ankette ?Erdoğan´ın karşısına çıkacak en güçlü adayın da Meral Akşener olduğu ortaya çıktı? dedi.

                ?ERDOĞAN BAŞARILI?

                SİSAM´ın anketinde ?Son gelinen süreçte AK Parti Genel Başkanı Erdoğan´ın tutum ve davranışlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?? sorusuna ise, yüzde 58,3 çok başarılı, yüzde 15.1 başarılı, 9,9 çok başarısız, 4.7´de başarısız cevabını verdi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER