Gündem

Sivas Esnafı Dertli! Sorunlarını Başkana Anlattılar

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, Sultanşehir Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren üyeleriyle sabah kahvaltında bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinledi.

Sivas Esnafı Dertli!  Sorunlarını Başkana Anlattılar
03-08-2024 10:27
SİVAS

NESLİHAN KOÇ

Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odasıyönetim kurulu üyelerinin de katılımı ve ile gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Başkan Hakan Demirgil, esnaflarla  zaman zaman bir araya geldiklerini ve kahvaltı ile Sultanşehir Sitesinde yer alan esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinlediklerini ifade ederek, her zaman esnafın yanında yer almaya gayret gösterdiğini söyledi.

Esnafların yerel ve yasal sorunları olduğunu, bu sorunların çözümü içinde girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini vurgulayan başkan Demirgil, göreve geldiği günden itibaren her zaman esnafın yanında olmaya gayret gösterdiğini dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Kahvaltıya katılan esnaflar ise Sultanşehir Sanayi Sitesinde yer alan sorun ve sıkıntılarını dile getirdi.

Esnaflar, bölgede kavşak sorunu olduğunu, trafo, logar, yanmayan sokak lambaları, sokak girişlerine kasis yapılması, , bazı bölgelerde doğal gaz sorunu olduğunu, kamyonların dorse sorunu gibi birçok sorunlarını anlatarak destek istediler.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER