Gündem

Sivas Esnafına Müjde! Yakıtı İndirimli Alacak

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile akaryakıt firması Total Energies ile indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında yakıt alan esnafa yüzde 4 indirim uygulanacak.

Sivas Esnafına Müjde! Yakıtı İndirimli Alacak
15-08-2024 10:37
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde gerçekleştirilen imza törenine SESOB Başkanı Hakan Demirgil ile, A Point Veri Yönetim ve Sistem Danışmanlık Anonim Şirketi  sorumlusu Altan Arslan katıldı.Firma olarak esnafa destek olmak ve indirimli yakıt ihtiyacını karşılamak amacıyla protokol imzaladıklarını ifade eden A Point Bölge Sorumlusu Altan Arslan, ‘Total Energies’ markalı akaryakıt istasyonlarında ‘filo indirim kart’ ve ‘yakıtmatik’ indirim sistemi ile sağlayacağı indirimli yakıt alışverişi hizmetlerinden Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine kayıtlı üyelerin yararlanacağını söyledi.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile yapılan protokolün akaryakıt alımında merkez pompa fiyatı üzerinden yüzde 4 indirim sağlanacağını dile getiren Altan Arslan, indirimin LPG’de geçerli olmadığını vurgulayarak, indirimin Türkiye’nin her tarafında bulunan Total Energies istasyonlarında geçerli olduğunu kaydetti. Arslan, indirimden faydalanmak isteyen esnaf ve sanatkarların bağlı bulundukları odaya veya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine başvuruda bulunarak kart talebinde bulunmasını ve sisteme dahil olmasını talep etti.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ise, esnaf için yakıt giderinin çok önemli olduğunu belirterek, “Esnaflarımızın yakıt giderleri her geçen gün artmaktadır. Esnafımıza destek olmak ve indirimli akaryakıt almalarını sağlamak amacıyla indirim protokolü imzaladık. Total Energies akaryakıt istasyonlarında geçerli olacak indirim yüzde 4 oranında olacaktır. Bu oran özellikle nakliye işi ile uğraşan ve aracı olan  esnaflarımıza bir nebze olsa katkı sağlayacaktır. Esnafımıza indirimli akaryakıt sağlanması noktasında protokol imzalayan firma yetkililerine teşekkür ediyor, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

 

Hakan Demirgil, A Point Veri Yönetim ve Sistem Danışmanlık Anonim Şirketi  sorumlusu Altan Arslan ile Total Energies  akaryakıt istasyonlarında geçerli olacak indirim protokolü imzalandı.

 

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

 

  

Hakan DEMİRGİL                                                                                                                     Sivas ESOB Başkanı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER