Ekonomi

?SİVAS İÇİN BİR OLACAĞIZ?

?SİVAS İÇİN BİR OLACAĞIZ?

?SİVAS İÇİN BİR OLACAĞIZ?
01-03-2019 07:56

Erhan CEYLAN/

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda Sivas Kadın girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu icra komite üye seçimleri gerçekleştirildi. Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantı salonunda dün tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı´na Meziyet Genç, Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı´na ise Semih Arifer getirildi.

Seçimlerin ardından yeni başkanlar ve icra kurulu üyeleri ile bir araya gelen TSO Başkanı Mustafa Eken, girişimciliğin önemine dikkat çekerek; ?Sizlerden çok şey bekliyoruz. Sivas için bir olacağız. Ben değil, biz mantığıyla hareket edeceğiz? dedi.

?YANINIZDA OLACAĞIZ?

Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarının asli görevinin girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek olduğunu da vurgulayan Başkan Eken, TSO olarak bir yol haritası çizdiklerini belirterek, ?Kadınlarımızı toplumun her kesiminde daha etkin olarak görmek istiyoruz. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bir yol haritası çizdik. Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri, Disiplin Kurulu, İstişare Kurulu Üyelerimiz ile güzel bir çalışma içerisindeyiz. Sizler de bu ekibe dahil oldunuz. Sizler, Sivas´taki girişimci kadınların yanında olacaksınız, bizlerde sizin yanınız da olacağız. Sonuna kadar Sivas menfaatine olan her projede maddi ve manevi olarak arkanızdayız. Kadın girişimcilerimizden beklentimiz yüksek. Taşın altına hep beraber elinizi koyarak, ben değil biz anlayışıyla iş yapacağınıza inanıyorum. Aynı şekilde genç girişimcilerimizin de güzel projelere imza atacaklarına inanıyorum. Daha önce bu kurullarda görev yapan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyor, GGK ve KGK başkanlarını, icra kurullarını kutluyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum? diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER