Spor

Sivas'ın Gururu Cumhurbaşkanıyla Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu Sivaslı milli güreşçi Taha Akgül’ü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Sivas'ın Gururu Cumhurbaşkanıyla Bir Araya Geldi
13-09-2024 09:26
SİVAS
DEMET KARAKUŞ
Türkiye Güreş Federasyonu’nun yapacağı olağan seçimli genel kurulunda başkan adaylığına hazırlanan Dünya ve Avrupa şampiyonu Sivaslı milli güreşçi Taha Akgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etti.
Başarılı güreşçi Akgül ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, 2016 Rio Olimpiyatları’nda elde ettiği altın madalyası ile Tokyo 2020 Olimpiyatları ve Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki bronz madalyaların yer aldığı tabloyu hediye etti.
“ALLAH RAZI OLSUN”
21 yıllık kariyerine Paris'te nokta koyan Taha Akgül, ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Sayın Cumhurbaşkanımız makamında bizleri kabul etti. Kendileriyle güreş üzerine sohbetimiz oldu ve kariyer hedeflerimiz için güzel bir teveccühte bulundu ve olimpiyat madalyalarımızın olduğu tabloyu hediye ettik. Kendisinden Allah razı olsun her zaman güreş adına desteklerini hissediyoruz” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER