Spor

Sivas'ın Şampiyonları Belli Oldu!

Sivas’ta düzenlenen U12 futbol maçları sona erdi. Müsabakalar sonunda Yerlikayaspor şampiyon oldu. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’ta dereceye giren ekipleri kutladı.

Sivas'ın Şampiyonları Belli Oldu!
15-07-2024 11:26
SİVAS

Neslihan KOÇ

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Futbol İl Temsilciliği organizesinde Sivas’ta düzenlenen “U12 Futbol Müsabakaları” sona erdi.

4 Eylül Spor Vadisi Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen heyecan dolu maçlarda takımlar derece yapabilmek için ter döktü.

Heyecan dolu maçlar sonunda Yerlikayaspor şampiyon olarak kupayı müzesine götürdü. Sivasspor ikinci, Altınayspor üçüncü ve Demirspor ise dördüncü oldu.

İL MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Maçlar sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalyaları, takımlara ise kupalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Şube Müdürleri Aytaç Keklik, Ufuk Demir, Sivasspor’un eski efsane futbolcusu Hayrettin Yerlikaya ve antrenörler takdim etti. Ödül töreninde konuşan Müdür Tunç, “2023-2024 sezonu U12 Futbol Müsabakaları sona erdi. Çok güzel maçlar izledik. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Geleceğin futbolcularını tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Şampiyon ekibi de kutluyorum” dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER