Spor

Sivas'ın Stadı Dökülüyor

EMS Yapı Sivasspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan, Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu gösterilen Sivas 4 Eylül Stadyumu'nun durumu içler acısı. Stadyumun bakımsızlığı gözler önüne serilirken, stadyum kaderine terk edilmiş gibi duruyor.

Sivas'ın Stadı Dökülüyor
20-09-2023 15:16
SİVAS

Eraydın AYTEKİN

TOKİ tarafından yapılan Türkiye’deki ilk ekolojik stadyumu unvanını alan ve EMS Yapı Sivasspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Sivas 4 Eylül Stadyumu resmen içler acısı durumda.

Uzun süredir bazı kısımları temizlenmeyen ve lavabolar başta olmak üzere birçok yeri resmen pislik için yer alan stadyum spor camiasının tepkisini topluyor.

Sivas’a ve Sivasspor’a yakışmayan stadyumun sadece protokol kısmı ve locaları temizlenirken, bazı kısımları ise gelişi güzel bırakılan inşaat malzemeleri nedeniyle adeta şantiyeyi andırıyor.

ADETA İNŞAAT SAHASI…

Stadyumun bir kısmına bırakılan kum, fayans, su boruları ve bir çok inşaat malzemesi nedeniyle stat adeta inşaat sahasını andırıyor. Maçlarda itfaiye aracını yer aldığı kısımda inşaat malzemeleri kötü görüntü ortaya çıkarırken, foto muhabirleri odasının yer aldığı koridor ise bakımsızlığı gözler önüne seriyor.

KADERİNE TERK EDİLDİ

Söz konusu stadyumda yer alan bazı lavabolar ise kullanılmaz halde. Uzun süredir temizlenmeyen lavaboların bazılarında ise sular dahi akmıyor. Kaderine terk edilmiş halde olan stadyumun biran önce bakım yapılıp temizlenmesi bekleniyor.

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK EL ATMALI!

Sivas 4 Eylül Stadyumunun dış görüntüsü de büyük tepki çekti. Cephesinin boyasız ve bakımsız olması dikkatlerden kaçmazken, Sivasspor ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne büyük eleştiri geldi. Konunun muhatabının kim olduğu sır gibi saklanırken, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in bu duruma biran önce el atması bekleniyor.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER