Gündem

Sivas- İzmir Uçak Seferleri Başlıyor

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Sivas- İzmir uçak seferlerinin 1 Ekim tarihi itibariyle başlayacağı müjdesini verdi.

Sivas- İzmir Uçak Seferleri Başlıyor
21-08-2024 19:55
SİVAS

HABER MERKEZİ

Sivas'a müjde AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy verdi. Sivaslıların yıllardır hasretle beklediğini İzmir uçak seferlerinin 1 Ekim tarihi itibariyle başlayacağını duyurdu.

Sivas ile İzmir'in arasının artık daha yakın olacağını ifade eden Vekil Toy, "Göreve başladığımız günden itibaren Sivas’ımızı sürekli meclis gündemine taşımak, Sultan Şehrimizin ve hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerinin Ankara’da sesi olmak için durmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Grup Başkanımız Abdullah Güler’in himayesinde milletvekilimiz Hakan Aksu ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yöneticileri ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde Sivas’ımız için önemli bir müjde aldık. Aktarmasız Sivas-İstanbul hızlı tren seferinin ardından uzun yıllardır beklenen aktarmasız Sivas-İzmir uçak seferi ile de hemşerilerimiz için uzakları yakın etmeye devam ediyoruz. Pegasus firması tarafından 1 Ekim 2024 tarihi itibarı ile başlayacak aktarmasız Sivas-İzmir uçak seferlerinin tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu başta olmak üzere Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek ve Pegasus firmasının kıymetli yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. " dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ziya Soybayraktar 3 hafta önce
Sivaslının ana sütü gibi helal ve hakkı olan,yıllardır olması gereken bir hizmet'in lutfettiniz(!) mantığı içinde sunulup,kaybettiğimiz bir eşya ya kavuşmak ta ki sevincimiz, gerçekten çok hoşgörülü bir davranış.
Bende katkı sunanlara teşekkür ediyorum.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER