Eğitim

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener: Bol Bol Kitap Okumalısınız

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, İzzettin Keykavus Anadolu Lisesini ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Yener, düşünceyi geliştiren en önemli şeylerden bir tanesinin çok okumak olduğunu belirterek "Eğer okuma alışkanlığı kazanırsanız bunun hem matematik hem de diğer derslerinizdeki başarınıza olumlu yansıdığınızı göreceksiniz." dedi.

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener: Bol Bol Kitap Okumalısınız
18-10-2023 11:27
SİVAS

Demet KARAKUŞ

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, okul ziyaretlerini sürdürüyor.  İzzettin Keykavus Anadolu Lisesini ziyaret eden Yener okul binası ve kantinde incelemelerde bulundu. Daha sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Yener, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere matematik dersinde problem çözme yaklaşımları konusunda önemli ipuçları veren Yener, bazı öğrencilerin tahtaya matematik ile ilgili soru yazmasını, bazı öğrencilerin ise bu soruları cevaplamasını istedi. Daha sonra öğrencilere soru soran Yener, soruların çözümü için izlenmesi gereken adımları paylaştı.

Başarmak için çok çalışmak ve sabırlı olmak gerektiğini belirten Yener, "Hem bizlerin, hem anne ve babalarınızın hem de bu ülkenin sizden beklentisi; başarılı olmanız, her alanda kendinizi geliştirmeniz, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak, ülkemizin geleceğine yön vermenizdir. Bizler bunun için gayret gösteriyor, bunun için birçok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Sizlerden de hem kendi geleceğiniz hem de ülkemizin geleceği için gayret göstermenizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Yener, Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF ve MİRAS Projeleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Akademik başarı ile birlikte millî ve manevi değerlerin de büyük önem taşıdığını belirten Yener, "Çocuklarımızın başarılı olmasının en önemli yolu onların gönlünü kazanmaktan geçiyor. Bu noktada gösterdiğiniz hassasiyet ve gayret için teşekkür ediyorum." dedi.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER