Gündem

Sivas’ta 4 Yıllık Emeğin Gurur Veren Sonucu

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Dermokil Kozmetik tarafından üretilen Türkiye'nin ilk ve tek yerli ve milli bulaşık makinesi deterjanını inceledi.

Sivas’ta 4 Yıllık Emeğin Gurur Veren Sonucu
18-05-2024 11:18
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Kozmetik sektöründe adından sıkça söz ettiren Dermokil Kozmetik, 4 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak ürettiği Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğine sahip  " TEMS Bulaşık makinesi kapsülü"nü piyasaya sürdü.  Türkiye'de ilk ve tek yerli ve milli olan bulaşık makinesi deterjanını incelemek için Dermokil Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca ve çalışanlarını ziyaret eden Hakan Aksu, haberi gördüğünde mecliste olduğunu belirterek, "Haberi ilk retweet yapan benim, böyle bir şeyin Sivas'tan çıkmasından mutluluk duyuyorum" dedi.

 

Aksu, "Bu gelişme, sadece Dermokil için değil, aynı zamanda Sivas ve Türkiye için de büyük bir gurur kaynağıdır. Yerlive milli üretime verdikleri önem ve Ar-Ge çalışmalarıyla Dermokil, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan öncü firmalar arasında yer alıyor. Dermokil'in bu başarısının, diğer firmalara da ilham kaynağı olmasını ve Türkiye'de daha fazla yerli ve milli ürünün üretilmesine öncülük etmesini umuyorum. Ünal Karaca ve Dermokil ailesini bu anlamlı başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyor, sektördeki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER