Spor

Sivas’ta Atletizm Rüzgarı Esti

Sivas’ın ev sahipliğinde 9. TAF Küçükler Atletizm Takımlar Şampiyonasının Finali düzenlendi. 260 sporcunun katıldığı final yarışmaları izlemeye değerdi.

Sivas’ta Atletizm Rüzgarı Esti
10-07-2024 10:01
SİVAS

Hakan KALELİ

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “9. TAF Küçükler Atletizm Takımlar Şampiyonasının Finali” Sivas’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

4 Eylül Spor Vadisi Atletizm Sahasında gerçekleştirilen heyecan dolu final yarışmalarına 17 ilden 16 kız takım, 16 erkek takım ve 260 sporcu katılım sağladı. Sivas’ta yapılan Final yarışmalarına kız ve erkek sporcular katılım sağlayarak dereceye girebilmek için ter döktüler.

BURSA VE KARŞIYAKA ŞAMPİYON

9. TAF Küçükler Atletizm Takım Şampiyonasında kürsüye çıkan takımlar belli oldu. U14 kızlarda Bursa Büyükşehir Şehir Belediye Spor Kulübü (113,0) şampiyon olurken, Samsun Tekkeköy İlçe Karması (104,5) ikinci, Antalya İl Karması (99,0) ise üçüncü oldu. U14 erkeklerde ise Karşıyaka Belediyesi İlçe Karması (98,0) şampiyon olurken, Balıkesir İl Karması (94,0) ikinci, Adana İl Karması (92,0) ise üçüncü oldu.

MADALYA VE KUPA VERİLDİ

Yarışma sonunda dereceye giren ekipleri için ödül töreni düzenlendi. Sporculara kupa ve madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, şube müdürleri, Atletizm Federasyonu yetkilileri ve antrenörler takdim etti.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres            haberler ekspres son dakika 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER