Gündem

Sivas'ta Basına Sansür Uygulayan Kurum Müdürü Kim?

Amacı Sivas’ın kültür, turizm, tarih, tanıtım ve gelişimine katkı sunmak olan kurumlar Sivas basınına sansür uygulamaya devam ediyor. Bütün işi gücü kamuoyunun haber alma hakkına katkı sağlamak olan basın kuruluşlarının doğru haber kaynağına ulaşmasına güçlük çıkaran Sivas’taki kurum müdürü kim? Hangi kurum yaptığı çalışmalarla ilgili haber yapmak isteyen basın kuruluşlarının resmi dilekçelerine cevap vermiyor?

Sivas'ta Basına Sansür Uygulayan Kurum Müdürü Kim?
12-10-2023 09:48
SİVAS

HABER MERKEZİ

Hal­kın sesi olan, yap­tı­ğı ha­ber­ler­le ka­mu­oyu­nu bil­gi­len­di­ren, top­lu­mun sesi olan basın ku­ru­luş­la­rı­na Sivas’ta uygu­la­nan san­sür devam edi­yor. Sivas’ta bazı kamu ku­rum­la­rı esas gö­rev­le­ri­ni unu­tup Sivas ba­sı­nı­nın işini zorlaştır­ma­yı ken­di­ne görev edin­di. Amacı Sivas’ın kül­tür, tu­rizm, tarih, ta­nı­tım ve ge­li­şi­mi­ne katkı sun­mak olan ku­rum­lar yap­tık­la­rı ça­lış­ma­lar­la sı­nıf­ta ka­lın­ca ba­şa­rı­sız ça­lış­ma­la­rı­nı ka­mu­oyu­na du­yur­ma­ya ça­lı­şan basın kuruluşla­rı ile bilgi pay­la­şı­mı yap­mak­tan im­ti­na ile kaçcı­nı­yor.

Sivas’ta haber yap­mak is­te­yen basın ku­ru­luş­la­rı ta­ra­fın­dan genel mü­dür­lük­le­ri­ne resmi yazı ile ta­lep­te bulunulduğu halde genel mü­dür­lük­le­rin ona­yı­nı sümen altı eden ku­rum­lar han­gi­le­ri? Ku­rum­la­rın ba­şa­rı­sız çalışmalarını ka­mu­oyun­dan sır gibi sak­la­yan ancak rek­lam kokan ha­ber­ler­le ger­çek dışı bil­gi­ler­le ka­mu­oyu­nu ya­nıl­tan kurum mü­dür­le­ri kim­ler?

Sivas’ta son gün­ler­de ya­şa­nan kurum müdür­le­ri­nin ro­tas­yo­nun­da kol­tu­ğu­nu ko­ru­mak için ka­mu­nun haber alma
öz­gür­lü­ğü­ne ket vuran kurum mü­dür­le­ri­nin kim ol­du­ğu Sivas ka­mu­oyu ta­ra­fın­dan merak edi­li­yor. Sivas’ta yaşanan de­ği­şim rüz­ga­rıy­la çok sa­yı­da kurum mü­dü­rü­nün de­ğiş­me­si bek­le­nir­ken hangi kurum mü­dür­le­ri bu değişimden do­la­yı kol­tu­ğu­nu kay­bet­mek is­te­mi­yor? Kamu ku­rum­la­rın­da mü­dür­lük ma­kam­la­rı ara­sın­da çok hızlı geçiş yapan ve kariyerinde çok hızlı yük­se­len şimdi ise hız­lı­ca düşüş ya­şa­mak is­te­me­yen kurum mü­dü­rü kim?

Sivas’ın ve Si­vas­lı­nın sesi olan Sivas Eksp­res ola­rak ka­mu­oyu­nu doğru bil­gi­len­dir­me­ye, Sivas’ın ve Si­vas­lı­nın menfaatine olan ça­lış­ma­la­rı du­yur­ma­ya, Sivas’ın ve Si­vas­lı­nın aley­hi­ne olan du­rum­lar­da da göğ­sü­mü­zü siper etmeye devam ede­ce­ğiz.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mehmet 11 ay önce
Siz söyleyin biz de öğrenelim. Gazeteci sizsiniz
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER