Spor

Sivas’ta Bir İlk! Süper Lig’de Maç Yönetebilecek

Sivaslı hakem Yusuf Ziya Gündüz bir ilke imza attı. Gündüz, TFF tarafından Üst Klasman Hakem kadrosuna alındı. Gündüz, TFF’nin görev vermesi halinde Trendyol Süper Lig ve TFF 1. Lig’de maç yönetecek.

Sivas’ta Bir İlk! Süper Lig’de Maç Yönetebilecek
12-09-2024 11:07
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

Sivas tarihinde ilk kez Üst Klasman hakem çıkartma başarısı gösterdi.

Daha önce A Klasman da hakemlik yapan SivasYusuf Ziya Gündüz, geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından 2 yıl hakemliğe ara vermişti. Ameliyat sonrası azimli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Gündüz Sivas’ta bir ilke imza attı.

Kısa sürede eski formunu yakalayan Yusuf Ziya Gündüz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Üst Klasman hakemliğine yükselmeyi başardı. Yusuf Ziya, bundan sonra Trendyol Süper Lig ve TFF 1. Lig’de maç yönetebilecek.

 

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Sivas İl Hakem Kurulu Başkanı Barış Yüksektepe ise gazetemize yaptığı açıklamasında, Yusuf Ziya Gündüz’e başarılar dileyerek, “Sivas ilinde A klasman hakem olarak görev yaparken geçirdiği diz sakatlığı sonrası tedavi süreci bittikten sonra TFF tarafından üst klasman hakem kadrosuna alınarak Süper Lig ve 1. Lig müsabakalarında orta hakem olarak görev yapacak olan Yusuf Ziya Gündüz, aynı zamanda Sivas'ta diş hekimi olarak görev yapmaktadır. Yusuf Ziya Gündüz’ün üst klasman hakem kadrosuna tekrar dönmesi şehrimiz açısından ve kurulumuz açısından büyük mutlulukla karşılanmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER