Gündem

Sivas’ta Bu Kez Halk Otobüsü Şoförleri Dertli! Yetkililer Ses Verin

Sivas’ta halk otobüsü şoförleri otobüslerini temizlemek için köşe bucak yer arıyor. Otobüslerini yıkamak ve temizlemek isteyen emekçiler büyük mağduriyet yaşarken yetkililerden otobüs yıkamak için alan oluşturulmasını istiyor.

Sivas’ta Bu Kez Halk Otobüsü Şoförleri Dertli! Yetkililer Ses Verin
14-08-2024 10:50
SİVAS

 DEMET KARAKUŞ

Sivas’ta vatandaş neredeyse her gün halk otobüslerinden şikâyet ederken bu kez dertli olan şoförler oldu. Özel halk otobüsü şoförleri otobüslerini yıkamak ve içerisini temizlemek için yer bulamıyor. Otobüsleri temizleyemedikleri zamanlarda zabıtanın gazabına uğrayan şoförler hem mağdur oluyor hem de ceza yiyor. Zar zor buldukları yerlerde otobüslerini temizlemeye çalışan şoförlere bu seferde vatandaşlar karşı çıkarak şikâyet ediyor. Büyük mağduriyet yaşayan emekçiler yetkililerden otobüs yıkama alanı oluşturulmasını talep ediyor.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sevgi 1 ay önce
Lütfen koltuklarınız hep pislik içinde önce koltukları yikamalisiniz hep leke
Ömer 1 ay önce
O kadar para kazaniyor lar gitsin yıkasınlar yıkanmalıdır çok büyük dert otobüsler önce o şoförleri denetleyin millete it gibi davranıyorlar once adam olmaları için eğitim verin
Sevgi 1 ay önce
Lütfen koltuklarınız hep pislik içinde önce koltukları yikamalisiniz hep leke
Deniz 1 ay önce
Sivas gibi küçük şehirde dünyanın parasını alıyolar bide üstüne tutup yermi istiyorlar bunları bu hale getiren de adem uzun oldu daha bunlar belediyeden çok şey ister.
Ad 1 ay önce
Bundan bize ne. Duraktan durağa 25 ₺ para veriyor millet bir de bunu mu okusun haber diye?
Adsiz 1 ay önce
Parayı belediyeyemi kazaniyorlarda belediyeden istiyorlar kendilerine kazaniyorlar gitsin kapilarinin onunde temizlesinler
Mehmet oztemur 1 ay önce
Vatandasta otobus soforlerinden dertli, duraga girmeden yolcu alip bindiriyor, sinyal yakmadan yola altıyor, sehir icinde havali korna kullaniyor, sis olmadigi halde sis lambasi yakiyor, yaslilari surekli azarliyor, birakinda arabalari kirli kalsin..
Ender 1 ay önce
Uyanıklar. Belediye otobüs toplanma alanı yapmıştı. Hatırlarlarsa. Üniversitenin arkasında. Orayı kullanmak akıllarından geçmiyor.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER