Gündem

Sivas'ta Eğitim Camiasına Müfredat Uyarısı

Millî Eğitim Bakanlığınca yayımlanan "2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne İlişkin İş ve İşlemler" genelgesi kapsamda Sivas'ta okul ve kurum müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Sivas'ta Eğitim Camiasına Müfredat Uyarısı
31-08-2024 10:22
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde iki oturumda düzenlenen toplantıların ilk oturumuna Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, ilçe millî eğitim müdürleri, birim amirleri, il merkezindeki okul/kurumların müdürleri ve merkeze bağlı köy okullarının müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda konuşan Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin eksiksiz bir şekilde uygulanması için gereken tüm çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünün altını çizdi. Bu kapsamda uygulanacak programın etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için tüm detayların iyi anlaşılması ve anlatılması gerektiğini belirten Yener, tüm okul idarecilerinin bu konuda hassas davranmasını ve süreci yakından takip etmelerini istedi.

Daha sonra birim amirleri tarafından okul idarecilerine Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında sunumlar eşliğinde kapsamlı bir bilgilendirme yapıldı. Toplantının ikinci oturumu ise il merkezi ve merkeze bağlı köy okullarının müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına yönelik gerçekleştirildi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER