Eğitim

Sivas'ta Eğitim Hedefini Yakalayacağız

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, ilçe milli eğitim müdürleri ile toplantıda bir araya geldi. Eğitimde başarı seviyesini daha üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirten Yener, eğitimde istenilen hedefi yakalayacaklarını söyledi.

Sivas'ta Eğitim Hedefini Yakalayacağız
01-09-2023 09:20
SİVAS

İlknur ÖZDEMİR

Göreve yeni başlayan Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, ilçe milli eğitim müdürleriyle toplantı düzenlendi.  Toplantıya İl Eğitim Müfettişleri Başkanı Osman Güler, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçelerdeki planlama ve hazırlıkların eksiksiz bir şekilde tamamlanmasını isteyen Yener, ilçe milli eğitim müdürlerinin, görüş, öneri ve taleplerini dinledi. İl genelinde başarı seviyesini en yukarılara taşımak için gayret gösterileceğini belirten Yener; "Sizlerin, okul müdürlerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm personelimizin gayreti ve özverili çalışmaları ile eğitimde arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız." dedi.

Daha sonra gündem maddeleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının son bölümünde müdür yardımcıları ve şube müdürleri sorumluluk alanlarıyla ilgili konularda bilgi paylaşımında bulunurken, ilçe milli eğitim müdürleri de görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER